Over ZorgThuis

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zo genieten ze van hun eigen gezellige huis, tuin en bekenden in de buurt. Vooral wanneer het zelfstandig wonen langzaamaan moeilijker wordt biedt ZorgThuis ondersteuning bij bepaalde huishoudelijke- en zorgtaken. Zo kan iedereen gewoon blijven genieten van de buurt en van een eigen thuis.

Zo lang mogelijk, veilig, thuis wonen met ondersteuning

Thuis blijven wonen zolang dit mogelijk is moet wel veilig kunnen. Om dit te kunnen voortzetten biedt ZorgThuis bijvoorbeeld ondersteuning bij het wassen of douchen en aankleden, maar ook ondersteuning bij het aantrekken van steunkousen, de medicatie en bijvoorbeeld verpleegtechnische zorg als wondzorg.

Zekerheid van Zorggroep Liante

Het is mogelijk om tijdelijk of juist langdurig gebruik te maken van zorg thuis. Wanneer er gekozen wordt voor thuiszorg van ZorgThuis wordt er zorg verleend door medewerkers die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Zo kunnen we antwoord geven op elke vraag of probleem, in elke woonsituatie.

MantelzorgBalans-tool

Voor een mantelzorger die langdurig en onbetaald zorg verleend aan iemand die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is, is er de MantelzorgBalans-tool. De verzorging vergt mogelijk veel van de mantelzorger en het is belangrijk dat deze ook aan zichzelf blijft denken. Een juiste balans vinden en behouden kan lastig zijn, Zorggroep Liante en MantelzorgBalans willen hier graag bij helpen. Bekijk hier de flyer of neem eens een kijkje op de website van MantelzorgBalans.

Centrale Cliëntenraad van ZorgThuis

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. Daarom kunt u, als u thuiszorg ontvangt, gebruik maken van de Centrale Cliëntenraad van Liante, kortweg de CCR. De CCR is een onafhankelijke gesprekspartner, die de stem van cliënten verwoordt bij het management. Wilt u meer weten over wat de CCR voor u kan betekenen? Bekijk dan hier de flyer.

Onderdeel van
Zorggroep Liante

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen. 

ZorgThuis aanvragen

Thuiszorg of bij u thuisverpleging nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis langs en bespreekt met u welke zorg u nodig heeft. ZorgThuis valt onder de basisverzekering en daarom betaalt u geen eigen bijdrage.

Bel ons gerust op 06 422 144 64 of neem contact op met de wijkverpleegkundige in uw regio:

Contactformulier

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.