Werken en leren

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Alle vacatures die op dit moment open staan kun je vinden op onze vacaturewebsite. Als er niets voor je bij staat kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier. Dan maken we even kennis met een kopje koffie op één van onze locaties en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Alles draait bij Zorggroep Liante en ZorgThuis om onze mensen. Daarom willen we een organisatie zijn waar sociaal, lerend, motiverend en betrouwbaar kernbegrippen zijn. Door open voor elkaar te staan tillen we wonen, werken, welzijn en zorg naar een hoger niveau. Samen zorgen we voor een omgeving die mensen van alle leeftijden beweegt.

Daarom werk je bij Zorggroep Liante niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving, met boeiende mensen. Bovendien krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Houd je ervan vooruit te gaan en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen? Dan past Zorggroep Liante bij jou en maken we graag kennis.

Geïnteresseerd in een functie bij ZorgThuis?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.

Cao

Zorggroep Liante valt onder de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (cao VVT). In de cao staan heel veel arbeidsvoorwaarden, zoals salarisschalen, verlof, onregelmatigheidstoeslag enzovoort.

Zorgverzekering

Met verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben wij een collectieve zorgverzekering afgesloten. Hierdoor krijg je korting op je basisverzekering en op de premie van de aanvullende verzekeringen. Ook je gezinsleden van 18 jaar en ouder, die op hetzelfde adres wonen kunnen van deze regelingen profiteren.

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.