Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Locaties van Zorggroep Liante

Onderdeel van
Zorggroep Liante

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen. 

ZorgThuis

Het aanbod van Zorggroep Liante is breed: zo kunt u bij Liante wonen in een woonzorgcentrum, kunt u gebruik maken van onze locaties met aanleunwoningen zodat u nabij de zorg van Liante woont of u kunt gewoon thuis gebruik maken van onze diensten middels ZorgThuis.  

Hulp en zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. We bieden zorg, huishoudelijke hulp en alarmering. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Werken en leren

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Alle vacatures die op dit moment open staan kun je vinden op onze vacaturewebsite. Als er niets voor je bij staat kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier. Dan maken we even kennis met een kopje koffie op één van onze locaties en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!