Zelfstandig wonen

U woont thuis, in uw vertrouwde omgeving. U geniet van uw gezellige huis, uw fijne tuin en bekenden in de buurt. Toch wordt het dagelijkse leven langzaamaan wat moeilijker vol te houden en zou u wel ondersteuning kunnen gebruiken bij bepaalde dingen. Zorggroep Liante kan u dit bieden, zodat u gewoon kunt blijven genieten van uw eigen buurt en thuis.

Hulp en zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. Als het moeilijker wordt om de dagelijkse klusjes in en om het huis te doen, kunt u gebruik maken van huishoudelijke zorg. Voor een gerust gevoel kunt u kiezen voor personenalarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met één van onze medewerkers, die ervoor zorgt dat u zo snel mogelijk hulp krijgt. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Werken bij Zorggroep Liante?

Bekijk dan onze vacatures voor werk, stages of vrijwilligers.

De zekerheid van Zorggroep Liante

U kunt tijdelijk of juist langdurig gebruik maken van zorg bij u thuis. Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor vaste medewerkers die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Zo kunnen we antwoord geven op elke vraag of probleem.

Ondersteuning om zo lang mogelijk, veilig, thuis te wonen

U wilt graag thuis blijven wonen zolang dit mogelijk is, dit moet echter wel veilig blijven. Om dit te kunnen waarborgen biedt ZorgThuis u bijvoorbeeld ondersteuning bij het wassen of douchen en aankleden, maar ook ondersteuning bij aantrekken van steunkousen, de medicatie en bijvoorbeeld verpleegtechnische zorg zoals wondzorg.

Onderdeel van
Zorggroep Liante

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen. 

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.