Ons werkgebied

De medewerkers van ZorgThuis werken vanuit verschillende locaties en in verschillende werkgebieden. Zo is ZorgThuis van Zorggroep Liante werkzaam in de volgende regio’s: SmallingerlandOoststellingwerf en Weststellingwerf. U kunt tijdelijk of juist langdurig gebruik maken van zorg bij u thuis. Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor vaste medewerkers die bekend zijn in uw omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Zo kunnen we antwoord geven op elke vraag of probleem, al dan niet dicht bij huis

ZorgThuis biedt thuiszorg in Zuidoost-Friesland in de volgende regio’s:

Locaties van Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan gerust op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 13.00 uur op 0516 568 770.

Werken en leren

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Alle vacatures die op dit moment open staan kun je vinden op onze vacaturewebsite. Als er niets voor je bij staat kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier. Dan maken we even kennis met een kopje koffie op één van onze locaties en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!