Smallingerland

In de gemeente Smallingerland zijn meerdere teams van ZorgThuis van Liante actief. Of u nu in Rottevalle, Drachten of Boornbergum woont: wij komen graag bij u langs om u te verzorgen.

Daarnaast bevinden zich in Smallingerland meerdere woonzorglocaties van Zorggroep Liante, te weten De Warrenhove en De Lauwers in Drachten. Mocht thuiszorg via ZorgThuis niet voldoende zijn, dan kunt u terecht in één van deze woonzorglocaties.

Thuiszorg aanvragen

Wanneer u moeite heeft met het huishouden, andere dagelijkse taken of zorg nodig heeft kunt u thuiszorg krijgen. Dit kunt rechtstreeks regelen met ZorgThuis, maar u kunt ook de hulp inschakelen van het Carins. Carins helpt en ondersteunt inwoners van Smallingerland om zo lang en zo goed mogelijk zelfstandig te blijven.

Als u rechtstreeks via ZorgThuis van Liante hulp laat komen bent u volledig eigen baas, maar dit werkt anders wanneer u thuiszorg via Wmo ontvangt. Op dit moment zijn er regels verbonden aan het ontvangen van hulp via Wmo, daarnaast wordt in Gemeente Smallingerland door de medewerker van Carins bepaald wat voor u passende zorg is en hoeveel hulp u krijgt. Neem voor meer informatie hierover contact op met ZorgThuis of via Carins.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ZorgThuis Smallingerland of over verdere zorgdiensten? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 06 579 577 14. We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn.

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen in Smallingerland

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Werken en leren

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Alle vacatures die op dit moment open staan kun je vinden op onze vacaturewebsite. Als er niets voor je bij staat kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier. Dan maken we even kennis met een kopje koffie op één van onze locaties en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!