’t Suderhiem

In ‘t Suderhiem woont u zelfstandig met hulp in handbereik. Er zijn 42 appartementen gevestigd, waarvan 32 geschikt zijn voor één persoon en 10 voor tweepersoonshuishoudens. Cliënten kunnen gebruik maken van verzorging, verpleging en begeleiding. Op de begane grond vindt u een royale multifunctionele ruimte, ‘De Klanderij’. Ook is er een particuliere kinderopvang in het gebouw gevestigd: ‘us Twadde Thûs’. Het naastgelegen woonzorgcentrum De Warrenhove is via een overdekte brug bereikbaar.

Wonen in ‘t Suderhiem

Wonen in ’t Suderhiem betekent zelfstandig wonen met alle gemakken bij de hand. Hierbij proberen we mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. ‘t Suderhiem staat midden in de Drachtster samenleving en wil een plaats zijn waar mensen elkaar ontmoeten.

Diensten

U kunt bij ‘t Suderhiem gebruik maken van onder meer alarmering, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding.

Wonen nabij ’t Suderhiem

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van ’t Suderhiem. We bieden zorg en personenalarmering.

Hulp en zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. En als het moeilijker wordt om de dagelijkse klusjes in en om het huis te doen, kunt u gebruik maken van huishoudelijke zorg. Voor een gerust gevoel kunt u kiezen voor personenalarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met één van onze medewerkers. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over wonen in ’t Suderhiem of over verdere zorgdiensten? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 06 422 144 64. We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur.

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Onderdeel van
Zorggroep Liante

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen. 

Werken en leren

Bij Zorggroep Liante zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Alle vacatures die op dit moment open staan kun je vinden op onze vacaturewebsite. Als er niets voor je bij staat kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier. Dan maken we even kennis met een kopje koffie op één van onze locaties en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!