Dagbesteding

Woont u nog thuis en wilt u graag een gezellige dag doorbrengen met leeftijdsgenoten uit de buurt? Kunt u bij sommige zaken als zorg, begeleiding of aangename besteding van uw dag wel wat ondersteuning gebruiken? Dat kan gewoon bij ZorgThuis van Zorggroep Liante.

Een gezellige dag met ZorgThuis

Wanneer u onze hulp wilt gebruiken kunt u ervoor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons langs te komen, om samen met anderen de dag door te brengen. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst. Dit kan op onze locatie Rikkingahof te Oosterwolde en dependance Krommestede te Noordwolde.

Voor wie?

Dagbesteding is er voor alle thuiswonende ouderen. Het kan dienen als overbrugging van de wachttijd voor opname in één van de locaties van Zorggroep Liante of gewoon om op een leuke manier de dag door te brengen. Wanneer u ervoor kiest om mee te doen met de activiteiten op de dagbesteding, hebben mantelzorgers als partner, familie, buren en bekenden wat meer tijd voor zichzelf.

Activiteiten

Voor veel deelnemers op de dagbesteding staat de ontmoeting centraal. In de vorm van een gezellig gesprek of om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen of van een warme maaltijd genieten: samen beleeft u een zeer onderhoudende dag waar rekening wordt gehouden met uw wensen.

Deelnemen

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan dagbesteding: met een indicatie, via het pgb of als particulier. Voor vragen hierover kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Een kijkje komen nemen?

Bel ons gerust via 0516 568 770 voor meer informatie over dagbesteding. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk. U kunt altijd nog beslissen of u wilt deelnemen of niet.

logo_liante_long

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
via 0516 568 770 (maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.