Dagverzorging

Op oudere leeftijd kan het lastiger worden uw dagen op een fijne manier in te vullen. Misschien bent u vaker dan gewenst alleen of komt u de deur niet meer zo gemakkelijk uit. In dat geval biedt dagverzorging via ZorgThuis een uitkomst. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse bezigheden.

Zorg bij de hand

U kunt ervoor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons te komen om samen de dag door te brengen in een huiselijke omgeving. Het voordeel hierbij is dat er zorg bij de hand is. U ontmoet ongeveer acht andere deelnemers. Professionals en vrijwilligers begeleiden een programma, maar ons uitgangspunt is altijd dat u de dag doorbrengt zoals u dat het liefste doet.

Voor wie?

Dagverzorging is er voor ouderen die beperkingen hebben en het prettig vinden de dag door te brengen met anderen. U vindt er gezelschap, begeleiding en activiteiten. Op deze manier ontlast u de mantelzorger of overbrugt u de periode tot aan een verhuizing naar een zorgappartement.

Activiteiten

Zorggroep Liante zorgt in haar dagverzorging voor een gevarieerd dagprogramma, waarin gezocht wordt naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Creatief bezig zijn, samen genieten van een warme maaltijd, wandelen, zingen, oefeningen voor uw conditie en meer. Het is ons doel om samen een onderhouden dag te beleven, met alle ruimte voor uw wensen. Daarbij kan vervoer uiteraard geregeld worden.

Deelnemen

Voor de deelname aan dagverzorging heeft u een indicatie nodig van de gemeente. Daarnaast kan er een eigen bijdrage worden gevraagd voor kosten die niet onder de indicatie vallen, zoals bij uitstapjes.

Een kijkje komen nemen?

Bel 0516 568 770 voor meer informatie over dagverzorging. Wilt u eerst even komen kijken? Dat kan uiteraard. U kunt dan alsnog beslissen of u wilt deelnemen of niet. U bent altijd van harte welkom.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.