Huishoudelijke zorg

Wanneer u ondersteuning in uw huishouden kunt gebruiken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over welke taken we van u kunnen overnemen. Dit doen we op een manier die u past. Want het gaat natuurlijk om het reilen en zeilen in úw huis!

Altijd welkom

Voor ondersteuning in uw huishoudelijke zorg is niet per se een indicatie nodig. U kunt altijd bij ons terecht, wat uw vraag of situatie ook is. Als u zonder indicatie gebruik maakt van huishoudelijke zorg krijgt u geen tegemoetkoming in de kosten.

Wat is huishoudelijke zorg?

Hoe we samen de huishoudelijke zorg invullen, hangt natuurlijk helemaal af van uw situatie. Het kan zijn dat u slechts op bepaalde gebieden hulp kunt gebruiken. Maar ook een volledige ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Waar u aan kunt denken? Schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen of opruimen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Aanvragen huishoudelijke zorg

U kunt altijd bij ons terecht voor huishoudelijke zorg. Zowel particulier als via de gemeente, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Wilt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten, dan heeft u een indicatie nodig. Dit is een beoordeling die u bij uw gemeente kunt aanvragen. Hierin staat voor welke huishoudelijke zorg u in aanmerking komt, en in welke mate.

Aanvragen

Huishoudelijke zorg aanvragen? Bel ons dan gerust via 0516-568770. Dan regelen we het samen.

logo_liante_long

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
via 06 422 144 64 (maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.