Maaltijdservice

Lijkt het u ook zo gemakkelijk om niet elke dag voor uzelf te hoeven koken? Kies dan voor een gevarieerde maaltijd van de maaltijdservice (ook wel: Tafeltje Dekje) van Zorggroep Liante. Die brengen we gewoon bij u thuis. Dat is gemakkelijk en gezond eten, voor een betaalbare prijs.

Lekker vers, naar uw smaak

Gezond en gevarieerd eten is van groot belang, zeker op oudere leeftijd. Maar bijna net zo belangrijk is dat u het lekker vindt. Op dat gebied zit u bij Liante helemaal goed. Laat u verrassen door het aanbod van onze maaltijdvoorziening en stel uw eigen weekmenu samen. Elke dag anders, maar altijd net zo smakelijk.

Wanneer u het uitkomt

U kunt zeven dagen per week gebruik maken van onze maaltijdservice. De maaltijden worden rond het middaguur aangeboden, op de dagen die u zelf kunt aangeven. Alles mag, geef gerust aan op welke dagen u wel- en op welke dagen u niet van onze verse gerechten wilt genieten. Daarbij is de service van Liante uniek: de maaltijden zijn in eigen keuken bereid en worden warm aangeboden. U kunt dus direct aan tafel; letterlijk tafeltje dekje!

Samen genieten

Heeft u gasten over de vloer? Wij nemen graag een extra maaltijd voor hen mee! Geef dit wel op tijd aan ons door, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Aanvragen

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Ooststelling­werf, Weststellingwerf, Smallingerland of Noordenveld (Maaltijdservice Drenthe)? Neem dan gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
via 06 422 144 64 (maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.