Personenalarmering

Ook wanneer u alleen gebruik maakt van thuiszorg via ZorgThuis kunt u gebruik maken van onze alarmeringsdienst. Personenalarmering is ook beschikbaar als u verder geen gebruik maakt van de diensten van ZorgThuis. Mocht u vallen of onwel worden, dan staat u met één druk op de knop in contact met de zorgcentrale waarna u zo snel mogelijk de juiste zorg aan huis krijgt. Dag en nacht. Dat geeft een zeker gevoel.

Hulp met één druk op de knop

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen woonomgeving blijven wonen. Toch maakt u zich af en toe zorgen over wat er gebeurt als u thuis iets onverwachts overkomt. Met personenalarmering is er professionele hulp in de buurt op het moment dat u iets overkomt in uw huis. U bent in zo’n situatie niet afhankelijk van familie, vrienden of buren.

Dag en nacht zekerheid

Met personenalarmering haalt u een technisch hulpmiddel in huis, waarmee u langer thuis kunt blijven wonen. U krijgt een alarmknop die u als polsband of als halsketting kan dragen, in en om het huis.

Hoe werkt het?

Bij een noodsituatie drukt u op de alarmknop van uw polsband of halsketting. De alarmoproep komt binnen bij de zorgcentrale, zij hebben contact met u via de spreek-/luisterverbinding. Zij schatten de situatie in en brengen de hulpverlening op gang. Aan deze alarmering zijn kosten verbonden. 

Aanvragen

Ga voor een zeker gevoel. Wilt u gebruik maken van personenalarmering of heeft u vragen? Neem dan contact op met Sandra Horjus op telefoonnummer: 06 422 144 64 (elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur) of stuur een bericht via het contactformulier. We helpen u graag!

logo_liante_long

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.