Vakantiezorg

Zorgeloos van uw vakantie genieten, met zorg op uw vakantieadres? ZorgThuis biedt hulp! Wanneer u, uw partner of iemand anders die mee op reis gaat zorg nodig heeft op vakantie, kunt u gebruik maken van onze vakantiezorg. ZorgThuis van Zorggroep Liante komt dan graag bij u op uw vakantieadres voor de nodige zorg, zodat u onbezorgd van een fijne vakantie kan genieten.

Wat houdt het in en hoe gaat het in zijn werk?

In het dagelijks leven krijgt u (of uw partner of iemand anders die met u op reis gaat) zorg van een zorginstelling of van een thuiszorgorganisatie. Maar u wilt er ook graag een paar dagen tussenuit, echter kan dit niet zonder de nodige zorg. Mogelijk kan ZorgThuis van Zorggroep Liante u hierbij helpen. Wij nemen de zorg tijdelijk over van de huidige zorgaanbieder. Het gaat hierbij om planbare zorg, alarmering is niet haalbaar. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden, dit wordt geregeld vanuit uw huidige zorginstelling of thuiszorgorganisatie.

Waar moet u aan denken bij vakantiezorg?

De dagelijkse zorg die u gewend bent wordt zoals gewoon verleend, maar dan op uw vakantieadres. Alleen de hulpmiddelen die nodig zijn voor de zorg, denk hierbij aan een rollator, tillift of bijvoorbeeld een aantrekhulp voor steunkousen, dient u vanuit huis mee te nemen of op een andere manier te regelen. Vaak kan uw huidige zorginstelling hierbij helpen, daarnaast kunt u ook op zoek gaan naar een vakantieverblijf met zorgmogelijkheden.

Waar levert ZorgThuis vakantiezorg?

ZorgThuis van Zorggroep Liante is werkzaam in drie regio’s: Smallingerland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf. Valt uw vakantieverblijf binnen deze regio’s of net daarbuiten, dan kunt u contact opnemen met ons en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u een vakantieaanvraag doen?

Als u interesse heeft of u wilt graag nog meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u vragen? Bel dan gerust met de wijkverpleegkundige i.o. via 06 134 193 50 of neem contact op via vakantiezorgzt@liante.nl.

Wilt u ondersteuning thuis?

Bel ons dan tussen 9.00 – 13.00 uur
via 06 422 144 64 (maandag t/m vrijdag)

Ons zorgaanbod

ZorgThuis biedt de volgende diensten aan:

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.